Advanced Team Systems Center

ATSC ontwikkelt nieuw CMS systeem (Portal Center 2) 20-08-2007

Portal Center 2 is het nieuwe CMS (Content Management Systeem) systeem van ATSC, hiermee kunt u uw website snel en gemakkelijk online wijzigen door middel van de WYSIWYG editor (what you see is what you get). In korte tijd kan uw bestaande website worden omgezet in een Portal Center 2 website. Daarnaast kunnen pagina's van uw reclame bureau gemakkelijk worden geïmporteerd en wijzigbaar gemaakt worden.

Een Portal Center 2 website heeft een betere performance, is google geoptimaliseerd en gebruikmakend van open software standaarden zoals Java, Tomcat, Postgres, SQL en XML.

Ook een webshop binnen uw Portal Center 2 website is geen enkel probleem, door middel van de koppeling met ons groothandelssysteem MultiTrader kunt u snel en gemakkelijk uw producten aanbieden via uw website.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer