Advanced Team Systems Center

Webshop

Onze Webshop stelt u in staat om uw producten via het Internet aan te bieden aan uw klanten. U kunt alle producten uit MultiTrader online verkopen, of producten selecteren welke u wilt aanbieden. Door de koppeling met MultiTrader hoeft u niet opnieuw alle producten in te voeren, daarnaast worden staffelkortingen en dealerkortingen automatisch mee overgenomen.

Het voordeel van onze Webshop is dat u zelf de opmaak van uw webwinkel kunt opgeven, net zoals u dat met een gewone website in Portal Center zou doen. Door de koppeling met Portal Center is het mogelijk om uw webshop te integreren met uw website, zo hoeven uw klanten nooit lang te zoeken wanneer zij meteen willen bestellen!

Meer weten?

Een demo voor MultiTrader kunt u per mail of telefonisch aanvragen. Geheel vrijblijvend zal ATSC dan u uitnodigen om een LIVE demo bij te wonen.

CAPTCHA: 
 
(Genereer nieuwe afbeelding)
 

Screenshots:

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Vacature systeembeheerder / system engineer 01-06-2017

Vacature systeembeheerder / system engineer Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook...

Lees meer

App voor urenregistratie 10-01-2016

Het is nu ook mogelijk om via een App van MultiTrader de uren te boeken, zodat u ook onderweg uw tijd kunt registreren.

Lees meer

MultiTrader en webcam 04-01-2016

Recent is Google Chrome aangepast zodat camera toegang alleen mogelijk is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (SSL). Dit heeft consequenties voor het gebruik van de webcam in MultiTrader. Controleer of u MultiTrader gebruikt over een SSL verbinding door te kijken of...

Lees meer