Advanced Team Systems Center

Webshop

Onze Webshop stelt u in staat om uw producten via het Internet aan te bieden aan uw klanten. U kunt alle producten uit MultiTrader online verkopen, of producten selecteren welke u wilt aanbieden. Door de koppeling met MultiTrader hoeft u niet opnieuw alle producten in te voeren, daarnaast worden staffelkortingen en dealerkortingen automatisch mee overgenomen.

Het voordeel van onze Webshop is dat u zelf de opmaak van uw webwinkel kunt opgeven, net zoals u dat met een gewone website in Portal Center zou doen. Door de koppeling met Portal Center is het mogelijk om uw webshop te integreren met uw website, zo hoeven uw klanten nooit lang te zoeken wanneer zij meteen willen bestellen!

Meer weten?

Een demo voor MultiTrader kunt u per mail of telefonisch aanvragen. Geheel vrijblijvend zal ATSC dan u uitnodigen om een LIVE demo bij te wonen.

CAPTCHA: 
 
(Genereer nieuwe afbeelding)
 

Screenshots:

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer