Advanced Team Systems Center

Workflow

Uw bedrijfsprocessen inzichtelijk, beheersbaar en stuurbaar! ATSC - Workflow systemen

Workflow management is de beheersing van werkstromen en zorgt er dus voor dat de juiste informatie, volgens de regels van uw bedrijf, op inzichtelijke en efficiënte wijze van de ene afdeling naar de andere afdeling komt.

Met workflows kunnen de benodigde kosten en tijd voor het coördineren van algemene bedrijfsprocessen, zoals het goedkeuren van een project of reviseren van documenten, worden gestroomlijnd doordat de taken die moeten worden uitgevoerd, worden vastgelegd en toegekend binnen de workflow.

Met de workflow van ATSC zorgt u voor het het juiste verloop van een order, opstellen van een contract of andere taak binnen uw bedrijf door deze in deeltaken op te splitsen die in de juiste volgorde door de desbetreffende afdelingen worden behandeld en geaccordeerd. De status en het traject van een taak zijn op ieder moment inzichtelijk.

Uw workflows kunt u met het systeem van ATSC zelf inrichten, waarbij het systeem automatisch de versies bijhoudt. U ontwerpt de workflows met behulp van standaard workflow componenten die u met drag & drop aan uw eigen workflow definitie kunt toevoegen.

Binnen de workflow kunt u aan gebruikers / groepen bepaalde rechten toekennen die toegang geven tot bepaalde delen van het systeem.

Screenshots:

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer