Advanced Team Systems Center

Workflow

Uw bedrijfsprocessen inzichtelijk, beheersbaar en stuurbaar! ATSC - Workflow systemen

Workflow management is de beheersing van werkstromen en zorgt er dus voor dat de juiste informatie, volgens de regels van uw bedrijf, op inzichtelijke en efficiënte wijze van de ene afdeling naar de andere afdeling komt.

Met workflows kunnen de benodigde kosten en tijd voor het coördineren van algemene bedrijfsprocessen, zoals het goedkeuren van een project of reviseren van documenten, worden gestroomlijnd doordat de taken die moeten worden uitgevoerd, worden vastgelegd en toegekend binnen de workflow.

Met de workflow van ATSC zorgt u voor het het juiste verloop van een order, opstellen van een contract of andere taak binnen uw bedrijf door deze in deeltaken op te splitsen die in de juiste volgorde door de desbetreffende afdelingen worden behandeld en geaccordeerd. De status en het traject van een taak zijn op ieder moment inzichtelijk.

Uw workflows kunt u met het systeem van ATSC zelf inrichten, waarbij het systeem automatisch de versies bijhoudt. U ontwerpt de workflows met behulp van standaard workflow componenten die u met drag & drop aan uw eigen workflow definitie kunt toevoegen.

Binnen de workflow kunt u aan gebruikers / groepen bepaalde rechten toekennen die toegang geven tot bepaalde delen van het systeem.

Screenshots:

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Vacature systeembeheerder / system engineer 01-06-2017

Vacature systeembeheerder / system engineer Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook...

Lees meer

App voor urenregistratie 10-01-2016

Het is nu ook mogelijk om via een App van MultiTrader de uren te boeken, zodat u ook onderweg uw tijd kunt registreren.

Lees meer

MultiTrader en webcam 04-01-2016

Recent is Google Chrome aangepast zodat camera toegang alleen mogelijk is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (SSL). Dit heeft consequenties voor het gebruik van de webcam in MultiTrader. Controleer of u MultiTrader gebruikt over een SSL verbinding door te kijken of...

Lees meer