Advanced Team Systems Center

VoIP dienst

Sinds geruime tijd levert ATSC telefonie over het internet (VoIP). Hiervoor maken we gebruik van de diensten van de zakelijke telecomprovider X2com.

Over VoIP

VoIP is een afkorting van Voice over IP, oftewel: bellen over een internetverbinding. Door op deze manier te bellen, kunt u flink besparen in kosten zonder grote veranderingen aan te brengen. Vaak is het niet nodig om nieuwe toestellen aan te schaffen en kunt u met wat kleine aanpassingen gebruik blijven maken van de huidige telefooncentrale.

Koppeling met MultiTrader

Direct de relatiekaart inzien of openstaande posten bekijken? Dat is onder andere mogelijk met onze VoIP oplossing in MultiTrader. Via een pop-up wordt u op de hoogte gebracht wie er belt. Vervolgens kan u direct een functie uitvoeren die hoort bij de klant als de relatiekaart inzien of de openstaande posten bekijken.

Nog meer voordelen

  • In veel gevallen een kostenbesparing (minder vaste kosten en minder belkosten)
  • Eenvoudig in gebruik
  • Haarscherp geluid

Wat verandert er als ik overstap naar VoIP?

Het enige dat verandert, is de verbinding die wordt gebruikt voor inkomende en uitgaande gesprekken. Afhankelijk van uw bestaande internetverbinding is het vaak mogelijk om van standaard analoge of ISDN lijnen naar een verbinding te gaan die u gaat gebruiken voor zowel het internet- als het belverkeer.

X2desk

X2desk is een hosted telefooncentrale en draait op een bewezen platform waar duizenden bedrijven gebruik van maken. Het is een 100% Nederlandse ontwikkeling, gemaakt vanuit de wensen van bedrijven en instellingen. Met X2desk kunt u afscheid nemen van uw huidige telefooncentrale. In plaats daarvan gaat u gebruik maken van een moderne digitale telefooncentrale bij X2com.
Dit levert enorme voordelen op. Niet alleen financieel, maar ook wat betreft schaalbaarheid flexibiliteit en bereikbaarheid. Ook met X2desk heeft u nog maar één verbinding met het internet nodig in plaats van meerdere telefoonlijnen. Omdat u geen gebruik meer maakt van uw huidige telefooncentrale komen de kosten voor onderhoud, reparatie en vervanging daarvan te vervallen. In plaats daarvan betaalt u maandelijks een vast laag bedrag per gebruiker. X2desk groeit of krimpt mee met uw bedrijf, zonder allerlei technische ingrepen. 
Verder bent u niet locatie gebonden door mogelijkheden als ‘vast-mobiel integratie’, waarbij vaste en mobiele telefonie van X2com worden geïntegreerd en u altijd onder één nummer bereikbaar bent. De functionaliteiten van uw vaste telefoon zijn ook op uw mobiele telefoon beschikbaar. U kunt denken aan doorverbinden naar een (thuiswerkende) collega, het voeren van groepsgesprekken en verkorte nummers bellen.

Handige functies

Auto Attendant: Dit is een virtuele telefoniste die uw beller te woord staat op het moment dat alle medewerkers in gesprek zijn. Zodra er een medewerker vrij is wordt de beller netjes doorgezet, zo mist u geen gesprek meer.

Keuzemenu: Wie kent het niet; Kies 1 voor .., Kies 2 voor .. Om uw klanten beter van dienst te zijn zorgt het keuzemenu ervoor dat de beller op een eenvoudige manier op de juiste plek terechtkomt.

Wachtrij: Wachten is nooit leuk. Sta je toch in een wachtrij, dan is het prettig als je op de hoogte wordt gehouden van het aantal wachtenden voor je of om te weten wat de gemiddelde wachttijd is. Bij te lang wachten kan via een ‘escape’ een bericht achterlaten worden met een terugbelverzoek.

Doorschakelmogelijkheden: U kunt uw zakelijke telefoon buiten kantoortijden doorschakelen naar uw GSM, telefoon thuis of uw voicemail. De beller krijgt netjes een melding dat het bedrijf gesloten is en wordt dan doorgeschakeld.

Voicemail: Bent u niet in de gelegenheid om uw telefoon aan te nemen? Geen probleem! X2desk beschikt standaard over een voicemail functie. U kunt een voicemail beluisteren via uw telefoon of computer of u kunt het ingesproken bericht automatisch naar uw e-mailadres laten sturen.

Gebruiksvriendelijke Nederlandstalige portal: X2desk beschikt over een Nederlandstalige, gebruiksvriendelijk portal waarmee u alles eenvoudig instelt.

Schaduwtoestel: Het is mogelijk om zonder meerkosten een extra toestel te koppelen aan één nummer. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u ook een toestel thuis wil neerzetten.

Interesse?

Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij u een passende aanbieding doen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer