Advanced Team Systems Center

Solliciteren

Elke sollicitatie bij ons is van harte welkom. Wij bekijken alle CV's met aandacht. Om de kans van slagen te verhogen en een snelle afhandeling te bevorderen, is het wel raadzaam duidelijk aan te geven wat je zoekt en in welke richting je wilt werken. Op die manier zijn wij beter en sneller in staat een passende vacature voor je te vinden.

Ben je geïnteresseerd in een vacature of wil je een open sollicitatie doen?
Richt dan je sollicitatiebrief inclusief CV aan de afdeling personeelszaken, ter attentie van Bert de Laat, Fraterstraat 22, 5041 DL, Tilburg. Natuurlijk kun je ook e-mailen naar dhr. de Laat. Het spreekt voor zich dat alle informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

Vacatures

Vacature syseembeheerder

Vacature junior Java ontwikkelaar

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer