Advanced Team Systems Center

Content Management

Onze visie op het gebied van content management is dat u niet alleen eenvoudig een paar pagina's van uw Internet site kan bewerken, maar tevens zelf een extranet kan aanmaken en dit beschikbaar stellen aan uw eigen medewerkers of vaste klanten.

ATSC biedt een effectieve totaaloplossing voor intranet en internet aan. Dit concept combineert moderne internettechnologie met doelbewuste vormgeving. Portal Center websites voldoen aan 5 kritische succesfactoren. Portal Center websites zijn:

  • Doelbewust
  • Actueel
  • Professioneel
  • Interactief
  • Meetbaar

Ook kunt u Portal Center uitbreiden met onze Webshop module. Deze module maakt het mogelijk om uw producten aan te bieden via uw Internet site of intranet site. Tevens is Portal Center te koppelen met Survey Center, waardoor u eenvoudig aan specifieke klanten uit uw klantenbestand bepaalde delen van uw site kunt openstellen of afsluiten.

Wanneer u uw site wilt voorzien van persoonsgebonde informatie kunt u door een koppeling met ADIRA te maken uw informatie specifiek aanbieden aan die klanten die er behoeft aanhebben.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer