Advanced Team Systems Center

Bedrijfsprofiel

Sinds zijn oprichting in 2000 is ATSC inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende software producent in Zuid-Nederland. ATSC is gespecialiseerd in software oplossingen voor bedrijven uit de dienstverlenende sector en handelsondernemingen. Deze specialisatie richt zich voornamelijk op automatisering van bedrijfsprocessen (zoals transacties bij handelsondernemingen), Kennis Management en workflowsystemen.

De technologieën Java, JavaScript, CSS en HTML5 zijn gebruikt om de huidige oplossingen tot stand te laten komen. Ook op het gebied van opensource technologie is ATSC bekend. Het ordersysteem voor groothandels van ATSC (MultiTrader) is gemaakt op basis van Apache Tomcat en een PostgreSQL database.

Naast het ontwikkelen van software biedt ATSC oplossingen voor systeembeheer. Medewerkers met meer dan 20 jaar automatiseringservaring zorgen ervoor dat ATSC uw bedrijf oplossingen kan bieden die precies op uw wensen zijn afgestemd. Omdat bedrijfskritische systemen en software steeds vaker worden ondergebracht in datacenters is ook (managed) hosting een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening geworden. De combinatie tussen software- en systeem engineers zorgt ervoor dat we elke klant kunnen voorzien van een goed advies en de juiste oplossing. 

JavaSpringSourceApache Tomcat WebserverMyEclipse IDEMySQLPHPjQuery

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer