Advanced Team Systems Center

Relatiebeheer

Om efficiënt met uw klanten om te kunnen gaan is het belangrijk dat u een goede oplossing zoekt voor uw relatiebeheer. Relatiebeheer gaat tegenwoordig veel verder dan alleen een simpele kaartenbak met adresgegevens. Door uw klantenbestand centraal op te slaan en toegankelijk te maken voor al uw medewerkers wordt het mogelijk om niet alleen adressen eenvoudig op te zoeken, ook kunt u doen aan dossiervorming, evenals het bijhouden van contact rapporten en urenadministratie. Zo kunnen uw medewerkers in één oogopslag zien wat voor contact er met een bepaalde klant geweest is en hier dus makkelijk een opvolging aan geven.

Advanced Team Systems Center heeft, met Survey Center, voor u de perfecte relatiebeheer oplossing ontwikkeld. Met deze oplossing is het mogelijk om alle relaties door en voor uw hele bedrijf toegankelijk te maken waardoor u uw relaties optimaal kunt bedienen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer