Advanced Team Systems Center

Oplossingen

ATSC heeft op een aantal gebieden oplossingen voor uw bedrijf. Om een duidelijk inzicht te geven in onze oplossingen worden hieronder de verschillende gebieden uiteengezet en kort omschreven. U kunt op een kopje klikken om voor dat specifieke gebied onze oplossingen te bekijken.

 • Handelssystemen
  Handelssystemen helpen uw bedrijf om transacties met zijn klanten te versnellen en de kwaliteit ervan te verbeteren. Over het algemeen zal zich dit uitdrukken in snellere afhandeling van transacties en een betere bereikbaarheid voor uw klanten. Door middel van een aantal pakketten is ATSC in staat om u op verschillende gebieden een oplossing te bieden die perfect aansluit op uw behoeften.

 • Content Management
  De oplossingen die ATSC biedt binnen dit gebied maken het voor u als bedrijf eenvoudig om uw klanten van (nieuwe) informatie te voorzien. U kunt hierbij denken van het eenvoudig kunnen bijwerken van uw website of het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven.

 • Webservices
  Een webservice kan omschreven worden als een interface van een deel van de (web)applicatie die toegankelijk is via standaard webprotocollen en waarbij wordt gecommuniceerd via XML.

 • Persoonlijke informatie behoeften
  Door de enorme hoeveelheid beschikbare informatie die uw bedrijf kan hebben is het soms moeilijk uw klanten precies die informatie te geven waaraan behoefte is. ATSC biedt op dit gebied oplossingen door de behoefte van een klant te interpreteren en op te slaan. Dit maakt het mogelijk uw klanten te voorzien in specifieke informatie.

 • Structureren van informatie
  Een ander nadeel van de toename in beschikbare informatie is dat het doorgaans niet eenvoudig is om uw informatie te structureren. Ook op dit gebied kan ATSC u helpen door middel van oplossingen die uw informatie voor u kan structureren.

 • Nieuwsbrieven
  Het Internet is een ideaal medium om uw klanten te bereiken. Om uw klanten massaal te kunnnen bereiken kunt u met behulp van onze oplossingen eenvoudig nette, professionele nieuwsbrieven opstellen en eenvoudig rondsturen naar de door u geselecteerde klanten.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer