Advanced Team Systems Center

Persoonlijke informatie

In de huidige kennisintensieve maatschappij is het belangrijk dat de mens snel toegang heeft tot informatie waaraan hij behoefte heeft. Tegenwoordig wordt men overstelpt met informatie waar men maar voor een gering gedeelte behoefte aan heeft. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de ongewenste e-mail waar ongeveer iedere gebruiker mee in aanraking komt. Naar onze mening voorziet een website pas in behoefte als gebruikers de website herhaaldelijk bezoeken. Dit is het best te verwezenlijken door uw website bezoekers juist die informatie te geven waarvan zij vooraf te kennen hebben gegeven er behoefte aan te hebben.

ADIRA is speciaal voor dit doeleinde ontwikkeld. Om specifieke informatie aan uw klanten te kunnen geven kunt u een koppeling maken tussen ADIRA en Portal Center (voor informatie voorzieningen op het internet) en met Survey Center (om persoonlijke nieuwsbrieven te versturen).

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer