Advanced Team Systems Center

Hosting

ATSC - HostingAlle onze hosting diensten zijn managed, dit wil zeggen dat wij u compleet ontzorgen voor wat betreft onderhoud en backups. Hieronder vindt u een aantal managed hosting vormen die wij aanbieden aan onze klanten. Ook voor het aanvragen en registreren van uw domeinnaam (bijvoorbeeld .nl, .com, .eu, .net, .tv, .biz etc) kunt u bij ATSC terecht, het enige wat u zelf hoeft te doen is uw handtekening zetten voor het registreren van een domeinnaam.

 • Managed VPS hosting
  Managed VPS ( Virtual Private Server) hosting houdt in dat u kunt beschikken over een virtuele server, die samen met één of meerdere virtuele servers op één fysieke server gehuisvest zijn. Het beheer van deze virtuele server ('Managed') doen wij voor u. Het voordeel hiervan is dat u niet een fysieke server hoeft te hosten, wat goedkoper is, maar wel de beschikking heeft over een eigen server omgeving. Dit kan handig zijn als een standaard (web) hosting niet voldoet maar het niet nodig is om een geheel eigen fysieke server te huren en te beheren.
 • Managed dedicated hosting
  Dedicated
 • Managed co-located hosting 
  Hiermee plaatst u uw eigen server in onze serverruimte. ATSC doet het beheer voor u.
 • Managed cloud hosting
  Cloud hosting is een vorm van hosting op geclusterde (aan elkaar gekoppelde) servers waardoor een grote schaalbaarheid ontstaat. Wanneer bijvoorbeeld niet duidelijk is hoeveel bezoekers een website / applicatie gaat krijgen is dit een goede oplossing. Er wordt afgerekend naar rato van gebruik. Ook hier geldt dat ATSC het beheer voor u doet.
 • Lotus Domino hosting
  Het gaat hier om het hosten van domino applicaties voor Lotus Notes Clients. Tegenwoordig kan met behulp van de X-Page technologie een mooie webapplicatie gebouwd worden. Ook deze applicaties kunnen worden gehost door ATSC.
 • Java / Tomcat hosting
  Hosting van de op open standaarden gebaseerde Java / Tomcat omgeving. Er kan hierbij geconnecteerd worden op een MySQL of PostgreSQL database.
 • PHP hosting
  Hosting van PHP websites met daarbij MySQL / PostgreSQL databases.

Waarom u voor een van de hostingsmogelijkheden van ATSC zou moeten kiezen?:

Snelle en stabiele servers (eigen hardware)
DirectAdmin panel (PHP / MySQL hosting)
Volledige backup service
Direct aan te vragen en indien gewenst vrijwel direct online!
Verhuisservice (uw domeinnaamverhuizing wordt voor u geregeld)
Webmail
SPAM filter
Virusscanner
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer