Advanced Team Systems Center

Nieuwsbrieven

ATSC - Nieuwsbrieven versturen, direct mailing

Ook voor uw nieuwsbrieven en mailings bieden wij een oplossing. Onze software maakt het mogelijk om aan al uw relaties of een specifieke groep hiervan een mooi opgemaakte HTML mail te versturen. U kunt binnen Survey Center, onze oplossing voor relatiebeheer, aangeven welke klanten in een groep horen. U kunt bijvoorbeeld al uw klanten uit Den Bosch in een groep plaatsen en dus alleen een mail versturen naar uw klanten, die zich bevinden in Den Bosch.

Deze oplossing maakt het mogelijk uw klanten en relaties eenvoudig op de hoogte stellen van uw nieuws en/of acties.

Om deze techniek van communiceren met uw klant nog krachtiger te maken kunt u het koppelen aan ADIRA, ons product voor persoonlijke informatie behoeften. Zo wordt het mogelijk uw klanten juist die informatie te versturen waarnaar zij op zoek zijn. Uiteraard gebeurd dit ook met mooi opgemaakte HTML mail die u zelf kunt wijzigen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer