Advanced Team Systems Center

ATSC PRINCE2 gecertificeerd 01-08-2008

ATSC was al een jaar PRINCE2 gecertificeerd op foundation niveau. Met behalen van het PRINCE2 Practioner diploma door onze projectmanager en developer Richard Beens kan ATSC nu met recht mededelen dat het volledig prince2 gecertificeerd is.

Projectrechtvaardiging
Alle projecten van ATSC worden opgezet conform de PRINCE2 projectmethode. Dit houdt in dat tijdens de opstartfase van het project bekeken of een project "levensvatbaar" is. In PRINCE2 termen gesproken wordt er gekeken of de businesscase gerechtvaardigd is. Indien dit zo is wordt het project verder in de steigers gezet.

Projectorganisatie
Een PRINCE2 projectorganisatie bestaat uit:
- Een stuurgroep, te weten een business executive (opdrachtgever), senior user (de representant(en) van de gebruiker(s)) en de senior supplier (de representant(en) van de leverancier(s))
- Een projectmanager
- Eventueel teammanagers

Management by exception
Het eerste wat afgeschaft kan worden bij een project zijn de wekelijkse meetings. Alleen op belangrijke beslismomenten, zoals een einde van een fase of bij een beoordeling van een exception report (wanneer een fase buiten de gestelde toleranties is gegaan, door bijvoorbeeld vertraging of hogere kosten), komt de stuurgroep bijeen. Dit scheelt een hoop tijd.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer