Advanced Team Systems Center

ATSC PRINCE2 gecertificeerd 01-08-2008

ATSC was al een jaar PRINCE2 gecertificeerd op foundation niveau. Met behalen van het PRINCE2 Practioner diploma door onze projectmanager en developer Richard Beens kan ATSC nu met recht mededelen dat het volledig prince2 gecertificeerd is.

Projectrechtvaardiging
Alle projecten van ATSC worden opgezet conform de PRINCE2 projectmethode. Dit houdt in dat tijdens de opstartfase van het project bekeken of een project "levensvatbaar" is. In PRINCE2 termen gesproken wordt er gekeken of de businesscase gerechtvaardigd is. Indien dit zo is wordt het project verder in de steigers gezet.

Projectorganisatie
Een PRINCE2 projectorganisatie bestaat uit:
- Een stuurgroep, te weten een business executive (opdrachtgever), senior user (de representant(en) van de gebruiker(s)) en de senior supplier (de representant(en) van de leverancier(s))
- Een projectmanager
- Eventueel teammanagers

Management by exception
Het eerste wat afgeschaft kan worden bij een project zijn de wekelijkse meetings. Alleen op belangrijke beslismomenten, zoals een einde van een fase of bij een beoordeling van een exception report (wanneer een fase buiten de gestelde toleranties is gegaan, door bijvoorbeeld vertraging of hogere kosten), komt de stuurgroep bijeen. Dit scheelt een hoop tijd.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Vacature systeembeheerder / system engineer 01-06-2017

Vacature systeembeheerder / system engineer Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook...

Lees meer

App voor urenregistratie 10-01-2016

Het is nu ook mogelijk om via een App van MultiTrader de uren te boeken, zodat u ook onderweg uw tijd kunt registreren.

Lees meer

MultiTrader en webcam 04-01-2016

Recent is Google Chrome aangepast zodat camera toegang alleen mogelijk is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (SSL). Dit heeft consequenties voor het gebruik van de webcam in MultiTrader. Controleer of u MultiTrader gebruikt over een SSL verbinding door te kijken of...

Lees meer