Advanced Team Systems Center

ATSC realiseert boekingssysteem voor de OranjeCamping 05-05-2008

De OranjeCamping is een verzamelplaats voor oranjefans tijdens het WK 2014 in Brazilië.

Een boekingssysteem is ontwikkeld, dat is gebaseerd op MultiTrader . Dit betekent dat een boeking binnenkomt als order. De order kan direct betaald worden via iDEAL of door middel van een CreditCard. Ook is er de mogelijkheid om via de bank te betalen. Op het moment dat de order betaald is wordt er een definitieve boeking aangemaakt en worden er automatisch bevestigingen gestuurd in PDF formaat met daarin het bestelde arrangement.

Het boekingssysteem kan naast de Oranjecamping ook voor de boekingen van andere evenementen van ClubTravel ingezet worden, dit omdat men zelf onder andere arrangementen en accommodaties kan toevoegen, wijzigen en verwijderen. Ook de de selectie procedure kan per evenement aangepast worden.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer