Advanced Team Systems Center

ATSC realiseert website www.oranjecamping.nl 24-02-2006

De OranjeCamping is een verzamelplaats van oranjefans voor het WK 2006 in Duitsland.

Tijdens het WK 2006 in Duitsland liggen de speelsteden van het Nederlands elftal op flinke afstand van elkaar. Daarom zal De OranjeCamping tijdens het WK 2006 in Duitsland op drie verschillende campings plaatsvinden. In de nabije omgeving (op minder dan 80km) van zowel Leipzig, Stuttgart als Frankfurt zal telkens een andere camping worden omgetoverd tot De OranjeCamping.

Club Travel biedt u de mogelijkheid om een plaats te reserveren in de zogenaamde Oranjekaravaan. Er wordt rondgetrokken van OranjeCamping naar OranjeCamping, van Leipzig naar Stuttgart naar Frankfurt. Op de Duitse Autobahn wordt in een lange kolonne gereden naar de volgende camping, met een Oranje dubbeldekker voorop.

De website maakt gebruik van het contentmanagement systeem "Portal Center". Daarnaast is er een boekingssysteem ontwikkeld, dat is gebaseerd op MultiTrader. Dit betekent dat een boeking binnenkomt als een conceptbestelling. Op het moment dat deze bestelling akkoord is door De OranjeCamping wordt er een definitieve boeking aangemaakt en worden er automatisch bevestigingen gestuurd in PDF formaat met daarin de bestelde reis.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Vacature systeembeheerder / system engineer 01-06-2017

Vacature systeembeheerder / system engineer Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook...

Lees meer

App voor urenregistratie 10-01-2016

Het is nu ook mogelijk om via een App van MultiTrader de uren te boeken, zodat u ook onderweg uw tijd kunt registreren.

Lees meer

MultiTrader en webcam 04-01-2016

Recent is Google Chrome aangepast zodat camera toegang alleen mogelijk is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (SSL). Dit heeft consequenties voor het gebruik van de webcam in MultiTrader. Controleer of u MultiTrader gebruikt over een SSL verbinding door te kijken of...

Lees meer