Advanced Team Systems Center

ATSC realiseert website www.oranjecamping.nl 24-02-2006

De OranjeCamping is een verzamelplaats van oranjefans voor het WK 2006 in Duitsland.

Tijdens het WK 2006 in Duitsland liggen de speelsteden van het Nederlands elftal op flinke afstand van elkaar. Daarom zal De OranjeCamping tijdens het WK 2006 in Duitsland op drie verschillende campings plaatsvinden. In de nabije omgeving (op minder dan 80km) van zowel Leipzig, Stuttgart als Frankfurt zal telkens een andere camping worden omgetoverd tot De OranjeCamping.

Club Travel biedt u de mogelijkheid om een plaats te reserveren in de zogenaamde Oranjekaravaan. Er wordt rondgetrokken van OranjeCamping naar OranjeCamping, van Leipzig naar Stuttgart naar Frankfurt. Op de Duitse Autobahn wordt in een lange kolonne gereden naar de volgende camping, met een Oranje dubbeldekker voorop.

De website maakt gebruik van het contentmanagement systeem "Portal Center". Daarnaast is er een boekingssysteem ontwikkeld, dat is gebaseerd op MultiTrader. Dit betekent dat een boeking binnenkomt als een conceptbestelling. Op het moment dat deze bestelling akkoord is door De OranjeCamping wordt er een definitieve boeking aangemaakt en worden er automatisch bevestigingen gestuurd in PDF formaat met daarin de bestelde reis.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer