Advanced Team Systems Center

ATSC verzorgt cloud hosting voor Whoopaa 16-02-2011

logo WhoopaaWhoopaa is kort samengevat 'The social platform to organize your Personal & Business activities in one place'. De ambitie van Whoopaa is om in het eerste jaar te groeien naar 100.000 gebruikers, en dat moet de onderliggende infrastructuur natuurlijk ook aankunnen.

Schaalbaarheid was dus een van de speerpunten waar we ons op moesten focussen. Om een maximale schaalbaarheid te hebben is er gekozen voor een cloud oplossing. Dit houdt in dat men alleen betaalt voor de capaciteit die gebruikt wordt, dat de capaciteit die men nodig heeft op elk moment beschikbaar is en dat deze oneindig te schalen is. Binnen enkele seconden kunnen er servers bijgezet worden of juist 'verwijderd' worden zodat er dus niet meer of minder capaciteit ingekocht wordt dan noodzakelijk is.

Deze cloud omgeving wordt nauwlettend in de gaten gehouden door onze Cacti / Nagios monitoring servers zodat er bij eventuele problemen adequaat opgetreden kan worden. Onze systeem engineers worden per e-mail en SMS op de hoogte gesteld van eventuele problemen.

Whoopaa is dinsdag 15 februari gelanceerd en is die dag onder andere op RTL Nieuws geweest. Voor meer informatie over Whoopaa verwijzen we u naar http://www.whoopaa.com en het introductiefilmpje.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Vacature systeembeheerder / system engineer 01-06-2017

Vacature systeembeheerder / system engineer Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook...

Lees meer

App voor urenregistratie 10-01-2016

Het is nu ook mogelijk om via een App van MultiTrader de uren te boeken, zodat u ook onderweg uw tijd kunt registreren.

Lees meer

MultiTrader en webcam 04-01-2016

Recent is Google Chrome aangepast zodat camera toegang alleen mogelijk is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (SSL). Dit heeft consequenties voor het gebruik van de webcam in MultiTrader. Controleer of u MultiTrader gebruikt over een SSL verbinding door te kijken of...

Lees meer