Advanced Team Systems Center

ATSC verzorgt cloud hosting voor Whoopaa 16-02-2011

logo WhoopaaWhoopaa is kort samengevat 'The social platform to organize your Personal & Business activities in one place'. De ambitie van Whoopaa is om in het eerste jaar te groeien naar 100.000 gebruikers, en dat moet de onderliggende infrastructuur natuurlijk ook aankunnen.

Schaalbaarheid was dus een van de speerpunten waar we ons op moesten focussen. Om een maximale schaalbaarheid te hebben is er gekozen voor een cloud oplossing. Dit houdt in dat men alleen betaalt voor de capaciteit die gebruikt wordt, dat de capaciteit die men nodig heeft op elk moment beschikbaar is en dat deze oneindig te schalen is. Binnen enkele seconden kunnen er servers bijgezet worden of juist 'verwijderd' worden zodat er dus niet meer of minder capaciteit ingekocht wordt dan noodzakelijk is.

Deze cloud omgeving wordt nauwlettend in de gaten gehouden door onze Cacti / Nagios monitoring servers zodat er bij eventuele problemen adequaat opgetreden kan worden. Onze systeem engineers worden per e-mail en SMS op de hoogte gesteld van eventuele problemen.

Whoopaa is dinsdag 15 februari gelanceerd en is die dag onder andere op RTL Nieuws geweest. Voor meer informatie over Whoopaa verwijzen we u naar http://www.whoopaa.com en het introductiefilmpje.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer