Advanced Team Systems Center

ATSC verzorgt upgrade systeem voor psychologische testen van Con7 31-12-2008

ATSC heeft een pitch gewonnen voor het upgraden van een systeem dat gebruikt wordt voor het in kaart brengen van o.a. het gedrag / waarden (van de cliënt) en functies (gedrag / waarden die vereist zijn bij een functie). Het systeem is gebaseerd op het RDA model van dr. H. van Harten. Klik hier voor meer informatie.

Het op te leveren systeem is geheel maatwerk, waarbij géén gebruik is gemaakt van de MultiTrader laag. Daarmee is het mogelijk gemaakt dat Con7 geheel eigenaar wordt van de broncode. Het huidige systeem dient te worden bijgewerkt naar de al zelf ontwikkelde 2e versie.

Vervolgens dienen een groot aantal eisen en wensen erbij geprogrammeerd te worden. Dit zal gefaseerd worden gedaan. Ook dit project wordt aangepakt d.m.v. de PRINCE2 methodiek.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer