Advanced Team Systems Center

ATSC zet ADIRA en ADISA op de internationale wetenschappelijke kaart. 21-12-2004

Op de AH2004 conferentie heeft ATSC zijn applicaties ADIRA en ADISA gepresenteerd, nadat het paper erover is geaccepteerd. De AH2004 conferentie gaat over adaptieve hypermedia. Adaptieve hypermedia zijn systemen die informatie aanpassen aan de gebruiker. 

  • ADIRA stelt u instaat om grote hoeveelheden informatie op een juiste en correcte manier aan te bieden aan uw klanten. De presentatie van de informatie wordt aangepast op de behoeft van de klant.
  • Met ADISA kunt automatisch een document structuur maken. ADIRA kan hier gebruik van maken, maar het is tevens mogelijk om zo uw eigen post bijvoorbeeld automatisch onder de juiste onderwerpen te laten plaatsen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer