Advanced Team Systems Center

Automotive4all online 29-06-2011

Automotive4all is de grootste online databank voor de automotivebranche. Alle bedrijven die gelieerd zijn met deze branche zijn te vinden in deze website.

De website stelt gebruikers in staat om snel en eenvoudig in drie stappen het bedrijf te vinden wat de gebruiker zoekt. Er kan via categorieën worden ingezoomd of er kan rechstreeks een zoekopdracht worden ingevoerd. Na het inzoomen op een categorie wordt het voor een gebruiker direct duidelijk welke bedrijven en eventuele subcategorieën daar nog onder komen. Tevens wordt er per categorie aangegeven hoeveel bedrijven daar onder vallen.

ATSC heeft deze website ontwikkeld op basis van het MultiTrader framework, waardoor later een webshop of andere onderdelen eenvoudig zijn toe te voegen.

Automotive4all - De grootste online databank voor de automotivebranche

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer