Advanced Team Systems Center

Autopartswinkel binnenkort LIVE! 19-04-2011

Achtergrond
Heersende partijen dicteren de markt met kosten die met onze auto's te maken hebben. AUTOPARTSWINKEL.NL wil hierin verandering brengen door kwalitatieve autoonderdelen tegen zeer scherpe tarieven te leveren. De webshop biedt producten aan tegen scherpe prijzen, welke per post worden geleverd.

Ontwikkeling
De webshop wordt ontwikkeld door ATSC, conform het design dat is aangeleverd door de opdrachtgever. De selectie van de autoonderdelen gaat op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Door middel van de invoer van het kenteken worden de bijbehorende onderdelen opgehaald. Vervolgens kan men via artikelgroepen het gewenste artikel selecteren.  Het is tevens mogelijk om direct het artikel op te zoeken zonder een kenteken. Om het zoeken zo gemakkelijk mogelijk te maken wordt een koppeling ontwikkeld met bepaalde (nieuwe) onderdeelbibliotheken.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer