Advanced Team Systems Center

Boekingsmodule oranjecamping voor Olympische Spelen 2012 online 17-09-2011

De boekingsmodule waarmee de Oranjecamping sinds jaar en dag mee werkt is nu online gezet voor de Olympische Spelen 2012. Zie http://www.oranjecamping.nl, klik op "Naar de spelen" en vervolgens op "Boek nu".

Uitgebreide instelmogelijkheden
Deze boekingsmodule maakt gebruik van MultiTrader. MultiTrader dient hier als een soort basis waarop specifieke functionaliteit voor de reisbranche is gebouwd. De boekingsmodule is inmiddels een omvangrijk systeem geworden met uitgebreide mogelijkheden zodat de meest uiteenlopende producten geboekt en verwerkt kunnen worden. Zo is het mogelijk om naast het beschikbaar stellen van arrangementen ook afzonderlijke producten als t-shirts, wedstrijdkaarten beschikbaar te stellen.

Volautomatische afhandeling
Boekingen kunnen d.m.v. een wizard op een gebruiksvriendelijke manier door de Oranjecamping zelf gewijzigd worden. Tot op zekere hoogte is het mogelijk door de gebruiker om dit zelf te doen (indien de optie door Oranjecamping aan is gezet). Dit is uniek in de reisbranche.
Het betalen verloopt volautomatisch alsmede het sturen van herinneringen en restantbetalingen. Vervolgens worden de gegevens automatisch doorgezet naar de boekhouding zonder dat hier nog noemenswaardige handling aan te pas komt.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer