Advanced Team Systems Center

Boekingsmodule oranjecamping voor Olympische Spelen 2012 online 17-09-2011

De boekingsmodule waarmee de Oranjecamping sinds jaar en dag mee werkt is nu online gezet voor de Olympische Spelen 2012. Zie http://www.oranjecamping.nl, klik op "Naar de spelen" en vervolgens op "Boek nu".

Uitgebreide instelmogelijkheden
Deze boekingsmodule maakt gebruik van MultiTrader. MultiTrader dient hier als een soort basis waarop specifieke functionaliteit voor de reisbranche is gebouwd. De boekingsmodule is inmiddels een omvangrijk systeem geworden met uitgebreide mogelijkheden zodat de meest uiteenlopende producten geboekt en verwerkt kunnen worden. Zo is het mogelijk om naast het beschikbaar stellen van arrangementen ook afzonderlijke producten als t-shirts, wedstrijdkaarten beschikbaar te stellen.

Volautomatische afhandeling
Boekingen kunnen d.m.v. een wizard op een gebruiksvriendelijke manier door de Oranjecamping zelf gewijzigd worden. Tot op zekere hoogte is het mogelijk door de gebruiker om dit zelf te doen (indien de optie door Oranjecamping aan is gezet). Dit is uniek in de reisbranche.
Het betalen verloopt volautomatisch alsmede het sturen van herinneringen en restantbetalingen. Vervolgens worden de gegevens automatisch doorgezet naar de boekhouding zonder dat hier nog noemenswaardige handling aan te pas komt.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Vacature systeembeheerder / system engineer 01-06-2017

Vacature systeembeheerder / system engineer Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook...

Lees meer

App voor urenregistratie 10-01-2016

Het is nu ook mogelijk om via een App van MultiTrader de uren te boeken, zodat u ook onderweg uw tijd kunt registreren.

Lees meer

MultiTrader en webcam 04-01-2016

Recent is Google Chrome aangepast zodat camera toegang alleen mogelijk is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (SSL). Dit heeft consequenties voor het gebruik van de webcam in MultiTrader. Controleer of u MultiTrader gebruikt over een SSL verbinding door te kijken of...

Lees meer