Advanced Team Systems Center

Cloudhosting / hosting on demand 27-11-2010

Wanneer u een applicatie heeft waar u niet van weet hoeveel gebruikers / bezoekers deze trekt kunt u bij ons terecht voor Cloud Hosting. Dit betekent dat wij naar gelang uw applicatie / website meer vraagt van de server deze direct geleverd kan worden.

Tevens betaalt u alleen voor het gebruik. Dit is fundamenteel anders dan gewone hosting. Bij gewone (dedicated) hosting betaalt u voor een hele server. U kunt dan alleen opschakelen door een andere server erbij te zetten.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer