Advanced Team Systems Center

Con7 zet ADISA in voor psychologische analyse 23-07-2010

Con7 is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het matchen van de juiste kandidaat / werknemer bij de juiste functie. Hiertoe dienen de eigenschappen in kaart gebracht te worden van de kandidaat en de functie. De eigenschappen van de kandidaat kan d.m.v. een tweetal testen (gedrag / waarden) in kaart gebracht worden. Een functie kan o.a. d.m.v. het selecteren van woorden uit het zgn RDA-woordenboek samengesteld.

Een nieuwe functionaliteit is wordt hieraan toegevoegd. Het wordt mogelijk om voor zowel de kandidaat als een functie gebruik te maken van een textanalyse. Hierbij wordt een document upgeload (.doc, .docx, .pdf, .txt). Deze wordt vervolgens geanalyseerd door ADISA.

ADISA geeft vervolgens een profiel terug aan de RDA applicatie. Daarbij wordt per as (er zijn 8 assen op een spindiagram) een waarde teruggegeven. Daarnaast wordt aangegeven welke woorden precies zijn gevonden.

De gebruiker kan vervolgens woorden toevoegen of weghalen zodat hij weet hoe dat bijvoorbeeld de functieomschrijving aangepast moet worden om tot het juiste profiel te komen.


   (c) Con7-BV 2010

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer