Advanced Team Systems Center

Con7 zet ADISA in voor psychologische analyse 23-07-2010

Con7 is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het matchen van de juiste kandidaat / werknemer bij de juiste functie. Hiertoe dienen de eigenschappen in kaart gebracht te worden van de kandidaat en de functie. De eigenschappen van de kandidaat kan d.m.v. een tweetal testen (gedrag / waarden) in kaart gebracht worden. Een functie kan o.a. d.m.v. het selecteren van woorden uit het zgn RDA-woordenboek samengesteld.

Een nieuwe functionaliteit is wordt hieraan toegevoegd. Het wordt mogelijk om voor zowel de kandidaat als een functie gebruik te maken van een textanalyse. Hierbij wordt een document upgeload (.doc, .docx, .pdf, .txt). Deze wordt vervolgens geanalyseerd door ADISA.

ADISA geeft vervolgens een profiel terug aan de RDA applicatie. Daarbij wordt per as (er zijn 8 assen op een spindiagram) een waarde teruggegeven. Daarnaast wordt aangegeven welke woorden precies zijn gevonden.

De gebruiker kan vervolgens woorden toevoegen of weghalen zodat hij weet hoe dat bijvoorbeeld de functieomschrijving aangepast moet worden om tot het juiste profiel te komen.


   (c) Con7-BV 2010

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Vacature systeembeheerder / system engineer 01-06-2017

Vacature systeembeheerder / system engineer Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook...

Lees meer

App voor urenregistratie 10-01-2016

Het is nu ook mogelijk om via een App van MultiTrader de uren te boeken, zodat u ook onderweg uw tijd kunt registreren.

Lees meer

MultiTrader en webcam 04-01-2016

Recent is Google Chrome aangepast zodat camera toegang alleen mogelijk is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (SSL). Dit heeft consequenties voor het gebruik van de webcam in MultiTrader. Controleer of u MultiTrader gebruikt over een SSL verbinding door te kijken of...

Lees meer