Advanced Team Systems Center

CRM in de cloud 04-09-2014

Met de nieuwe CRM module kan CRM sinds kort een integraal onderdeel van MultiTrader zijn. Door gebruik te maken van een zogeheten WebDAV koppeling kunt u de bestanden bekijken en bewerken via de verkenner zoals u gewend bent. U kunt hierbij gewoon blijven werken in/met uw favoriete Office programma's zonder hier ingewikkelde handelingen voor te hoeven doen.

Via de verkenner (of via het web) is het ook mogelijk nieuwe bestanden aan te maken, eventueel op basis van een sjabloon en direct onder de juiste klant. E-mails kunnen vanuit uw favoriete e-mail programma direct opgeslagen/gearchiveerd worden in het CRM zodat u ze later nog gemakkelijk terug kan vinden.

Documenten en e-mails kunnen dus gekoppeld worden aan klanten waardoor het overzichtelijk en netjes geordend blijft. Door middel van authorisatie rollen bepaalt u zelf wie wel of geen toegang heeft tot de CRM module.

Voor een vrijblijvende demo kunt u ons bellen op 088 - 2872000 of het contact formulier invullen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer