Advanced Team Systems Center

CRM in de cloud 04-09-2014

Met de nieuwe CRM module kan CRM sinds kort een integraal onderdeel van MultiTrader zijn. Door gebruik te maken van een zogeheten WebDAV koppeling kunt u de bestanden bekijken en bewerken via de verkenner zoals u gewend bent. U kunt hierbij gewoon blijven werken in/met uw favoriete Office programma's zonder hier ingewikkelde handelingen voor te hoeven doen.

Via de verkenner (of via het web) is het ook mogelijk nieuwe bestanden aan te maken, eventueel op basis van een sjabloon en direct onder de juiste klant. E-mails kunnen vanuit uw favoriete e-mail programma direct opgeslagen/gearchiveerd worden in het CRM zodat u ze later nog gemakkelijk terug kan vinden.

Documenten en e-mails kunnen dus gekoppeld worden aan klanten waardoor het overzichtelijk en netjes geordend blijft. Door middel van authorisatie rollen bepaalt u zelf wie wel of geen toegang heeft tot de CRM module.

Voor een vrijblijvende demo kunt u ons bellen op 088 - 2872000 of het contact formulier invullen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Vacature systeembeheerder / system engineer 01-06-2017

Vacature systeembeheerder / system engineer Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook...

Lees meer

App voor urenregistratie 10-01-2016

Het is nu ook mogelijk om via een App van MultiTrader de uren te boeken, zodat u ook onderweg uw tijd kunt registreren.

Lees meer

MultiTrader en webcam 04-01-2016

Recent is Google Chrome aangepast zodat camera toegang alleen mogelijk is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (SSL). Dit heeft consequenties voor het gebruik van de webcam in MultiTrader. Controleer of u MultiTrader gebruikt over een SSL verbinding door te kijken of...

Lees meer