Advanced Team Systems Center

De Digitale Jurist kiest voor Portal Center 17-06-2011

Digitalejurist.nl is een online bedrijfsjuridisch adviesbureau, gespecialiseerd in het opstellen van overeenkomsten en algemene voorwaarden. Deze overeenkomsten en algemene voorwaarden worden op maat gemaakt.

Het bedrijf heeft gekozen voor Portal Center omdat de webpagina's eenvoudig te bewerken zijn met dit pakket. Eenvoudiger dan bijvoorbeeld TYPO 3 of Joomla. Bovendien zijn er plannen om een webshop te openen met daarin overeenkomsten en voorbeeldbrieven, die dan via iDeal te betalen zijn. Portal Center is onderdeel van het MultiTrader framework, waardoor de "admin" kant is uit te breiden met alle modules zoals de webshop, CRM, basis-module (order / bon / factuur / voorraad) en boekhouding.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer