Advanced Team Systems Center

E-learning

Zelfstandig leren wordt steeds vaker toegepast en aangemoedigd. Om dit te realiseren is het tegenwoordig noodzaak gebruik te maken van E-Learning. Zo kunnen scholieren, studenten en cursisten thuis en overal waar ze toegang hebben tot het Internet de studie voortzetten en toetsen.

ATSC biedt een oplossing voor E-learning door een specifieke implementatie van zijn product ADIRA. Doordat dit product wordt toegepast voor E-Learning doeleinden is het voor de student eenvoudig alleen die stof te leren die voor hem/haar noodzakelijk is. Ook kan uiteraard de opgedane kennis getoetst worden.
Onze oplossing maakt het voor docenten ook eenvoudig de stof online te ontsluiten en de studenten te testen. De docent kan naar eigen inzicht studiestof toevoegen, rangschikken en verwijderen aan een studieprogramma.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Vacature systeembeheerder / system engineer 01-06-2017

Vacature systeembeheerder / system engineer Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook...

Lees meer

App voor urenregistratie 10-01-2016

Het is nu ook mogelijk om via een App van MultiTrader de uren te boeken, zodat u ook onderweg uw tijd kunt registreren.

Lees meer

MultiTrader en webcam 04-01-2016

Recent is Google Chrome aangepast zodat camera toegang alleen mogelijk is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (SSL). Dit heeft consequenties voor het gebruik van de webcam in MultiTrader. Controleer of u MultiTrader gebruikt over een SSL verbinding door te kijken of...

Lees meer