Advanced Team Systems Center

E-learning

Zelfstandig leren wordt steeds vaker toegepast en aangemoedigd. Om dit te realiseren is het tegenwoordig noodzaak gebruik te maken van E-Learning. Zo kunnen scholieren, studenten en cursisten thuis en overal waar ze toegang hebben tot het Internet de studie voortzetten en toetsen.

ATSC biedt een oplossing voor E-learning door een specifieke implementatie van zijn product ADIRA. Doordat dit product wordt toegepast voor E-Learning doeleinden is het voor de student eenvoudig alleen die stof te leren die voor hem/haar noodzakelijk is. Ook kan uiteraard de opgedane kennis getoetst worden.
Onze oplossing maakt het voor docenten ook eenvoudig de stof online te ontsluiten en de studenten te testen. De docent kan naar eigen inzicht studiestof toevoegen, rangschikken en verwijderen aan een studieprogramma.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer