Advanced Team Systems Center

E-mail, agenda, contacts koppeling Lotus Domino met android telefoons en andere hardware 10-02-2011


Lotus Notes Traveler is een programma die ervoor zorgt dat u gekoppeld wordt met uw mobiele telefoon of een ander device als een I-Pad. Onlangs is het mogelijk geworden om ook te koppelen met uw android telefoon / device (bijvoorbeeld Samsung Galaxy).

Met behulp van deze mogelijkheid kunt op iedere plaats synchroniseren met uw e-mail, agenda en contacts. Lotus Notes Traveler ondersteunt naast Android ook iOS 4.2x (I-Phone, I-Pad), Symbian (Nokia) en Windows Mobile (bijvoorbeeld HTC HD2).

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer