Advanced Team Systems Center

Govers Automaterialen kiest voor MultiTrader 27-03-2012

Govers Automaterialen B.V. is de grossier van automaterialen in de regio. Banden, smeermiddelen, slijtageonderelen en gereedschappen. De doelgroep van Govers bestaat uit o.a. garagebedrijven, dealerbedrijven, industrie, landbouwmechanisatie, taxibedrijven, binnenvaartschippers en andere grootverbruikers.

Govers Automaterialen heeft gekozen voor MultiTrader omdat het een compleet pakket is dat klaar is voor de toekomst. De processen die het bedrijf voor ogen heeft kunnen allemaal worden geautomatiseerd en in d.m.v. één geintegreerd pakket worden aangestuurd. Zo heeft MultiTrader een geintegreerde webshop, boekhoudmodule, logistieke module en de mogelijkheid om benaderd te worden d.m.v. iPad / iPhone / Android devices.
   
 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer