Advanced Team Systems Center

Groothandel Terlanco kiest voor MultiTrader 30-12-2011

Terlanco, een groothandel in haardhout, houtskool, BBQ producten en sfeerproducten kiest voor ons voorraad- en factureringspakket MultiTrader.

Het doel van Terlanco hiermee is om het voorraadbeheer te optimaliseren alsmede dat de gegevens toegankelijker worden vanwege gebruikmaking van de webbrowser. Daarnaast is het de bedoeling dat de voorraadadministratie voor de webshop en de reguliere groothandel centraal (in MT) wordt bijgehouden.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer