Advanced Team Systems Center

Knowledge Center

Een rijkdom van kennis bestaat tussen de muren van elke organisatie, van het verstand van de medewerkers tot de backoffice databases van de organisatie. Succesvolle bedrijven heroveren deze kennis en passen haar opnieuw toe om nieuwe business problemen op te lossen. Deze bedrijven hebben een strategisch voordeel.

@Knowledge Center is een product bestemd voor bedrijven die een organisatiegeheugen willen opbouwen. Kennis is in de huidige kennisintensieve maatschappij van essentieel belang. Het is belangrijk dat vergaarde kennis door uw medewerkers niet wegvalt als een medewerker vertrekt.

Screenshots:

  

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer