Advanced Team Systems Center

Ladder9 implementeert webservices ATSC 05-03-2010

Ladder9, een HRM bedrijf,  zorgt ervoor dat bedrijven gericht kunnen investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers. Daartoe biedt het de mogelijkheid competenties van de medewerkers, functiebeschrijvingen of bedrijfsstrategieën te vertalen naar individuele ontwikkelnoodzaak en vervolgens naar de beste match voor opleidingen. Zij meten dan ook vooraf het effect van de opleidingsinvesteringen.

Om dit te realiseren wordt er gebruik gemaakt van de webservices, die door RDA applicatie van Con7 worden geleverd. ATSC heeft deze webservices ontworpen en in de RDA applicatie geimplementeerd.

Op deze manier wordt Con7 in staat gesteld om de RDA technologie via moderne webservices open te stellen voor derden.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer