Advanced Team Systems Center

Lotus Domino update 04-05-2011

Afgelopen week zijn onze Lotus Domino servers voorzien van de laatste updates voor de 8.5.2 release. De updates zorgen onder andere voor een betere database performance en ondersteuning voor mobiele devices. Tevens zijn er diverse bugs gefixed in de iNotes webmail client waardoor deze nu ook weer correct werkt in de nieuwste Firefox versie.

Deze updates zijn zonder enige downtime doorgevoerd waardoor u geen last heeft gehad van onderbrekingen in de beschikbaarheid van uw e-mail.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer