Advanced Team Systems Center

Manurhin kiest voor ATSC: MultiTrader, Portal Center en Survey Center 15-06-2008

Het bedrijf is onlangs overgegaan op de producten van ATSC. MultiTrader, Portal Center II en Survey Center zijn geïmplementeerd.

Voor de monteurs is het handig dat direct toegang verschaft kan worden tot de bedrijfsgegevens d.m.v. Internet Explorer via een VPN verbinding (die tevens door ATSC is geïnstalleerd). Relatiebeheer wordt gedaan in Survey Center en door naadloze koppeling met MultiTrader worden de gegevens automatisch doorgesluisd. Door de splitsing van CRM en voorraadbeheer in respectievelijk Lotus Notes en een online (java) omgeving is het mogelijk om relatiegegevens off-line (dus zonder internet) te raadplegen. Gegevens, die actueel moeten zijn, zoals voorraad, is online te raadplegen.

In de toekomst kan het mogelijk worden gemaakt om via een webshop direct onderdelen en eventuele diensten te bestellen via de website. De afhandeling daarvan kan automatisch plaatsvinden.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Vacature systeembeheerder / system engineer 01-06-2017

Vacature systeembeheerder / system engineer Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook...

Lees meer

App voor urenregistratie 10-01-2016

Het is nu ook mogelijk om via een App van MultiTrader de uren te boeken, zodat u ook onderweg uw tijd kunt registreren.

Lees meer

MultiTrader en webcam 04-01-2016

Recent is Google Chrome aangepast zodat camera toegang alleen mogelijk is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (SSL). Dit heeft consequenties voor het gebruik van de webcam in MultiTrader. Controleer of u MultiTrader gebruikt over een SSL verbinding door te kijken of...

Lees meer