Advanced Team Systems Center

Manurhin kiest voor ATSC: MultiTrader, Portal Center en Survey Center 15-06-2008

Het bedrijf is onlangs overgegaan op de producten van ATSC. MultiTrader, Portal Center II en Survey Center zijn geïmplementeerd.

Voor de monteurs is het handig dat direct toegang verschaft kan worden tot de bedrijfsgegevens d.m.v. Internet Explorer via een VPN verbinding (die tevens door ATSC is geïnstalleerd). Relatiebeheer wordt gedaan in Survey Center en door naadloze koppeling met MultiTrader worden de gegevens automatisch doorgesluisd. Door de splitsing van CRM en voorraadbeheer in respectievelijk Lotus Notes en een online (java) omgeving is het mogelijk om relatiegegevens off-line (dus zonder internet) te raadplegen. Gegevens, die actueel moeten zijn, zoals voorraad, is online te raadplegen.

In de toekomst kan het mogelijk worden gemaakt om via een webshop direct onderdelen en eventuele diensten te bestellen via de website. De afhandeling daarvan kan automatisch plaatsvinden.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer