Advanced Team Systems Center

Mobiele toegang Lotus Notes 05-09-2008

In de nieuwste versie (8.0.1) van Lotus Notes is het mogelijk om via een PDA mobiele toegang te krijgen tot de mail, agenda, takenlijst en contactpersonen. De toevoeging Notes Traveler, die gratis wordt meegeleverd op de meeste licenties, zorgt hiervoor.

Eerst wordt een applicatie overgezonden naar de PDA. Vervolgens wordt het direct mogelijk om de gegevens te repliceren met de server zonder dat daar een verbinding met de laptop of desktop voor nodig is. Connectie kan verlopen via WiFi, GPRS of UMTS, mits de telefoon en de provider dit toestaat. De gegevens blijven op de PDA staan en hoeven bij uitval (door de PDA bijvoorbeeld te laat op te laden) niet opnieuw opgehaald te worden.

Het geheel vormt een goed alternatief voor de Black Berry waar toch extra kosten voor gemaakt moeten worden.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer