Advanced Team Systems Center

MultiTrader autodemontage module 04-04-2014

Recent hebben we ons ERP software pakket MultiTrader uitgebreid met een autodemontage module. Deze module ondersteunt het demontage proces zoals het inkopen van een voertuig en het eenvoudig kunnen vastleggen van de onderdelen die van het voertuig af komen. De onderdelen kunnen worden vastgelegd als "specifieke voorraad" met een bepaalde staat / kleur / afmeting e.d. erbij.

De eerste versie van deze module is reeds in productie genomen. Ondertussen wordt er doorgewerkt aan een tweede versie van de autodemontage module, waarin de mogelijkheden voor het registreren van voertuigonderdelen verder uitgediept zullen worden.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer