Advanced Team Systems Center

Nieuwe MultiTrader functionaliteit 13-09-2013

De afgelopen tijd is MultiTrader in functionele zin sterk uitgebreid. Er zijn onder andere een voertuig- en werkplaats- en specifieke voorraden module.

Voertuig module
Met deze module is het mogelijk om diverse administraties te voeren met betrekking tot voertuigen en hun onderdelen. Zo kunnen bijvoorbeeld auto demontage bedrijven en autohandelaren gericht voertuigen inkopen, verkopen of slopen. De voertuigen en hun onderdelen kunnen heel eenvoudig gepubliceerd worden op meerdere verkoop websites.

Werkplaats module
Hiermee wordt het eenvoudiger voor bedrijven om hun aan een "werk" (bijvoorbeeld een voertuig) gerelateerde orders te managen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de historie van een voertuig of machine te volgen.

Specifieke voorraden module
Met deze module kunnen individuele artikelen gevolgd worden. Dit is bijvoorbeeld handig om serienummers of andere unieke eigenschappen bij te houden. Hierdoor is het ook mogelijk om de specifieke artikelen van een of meerdere foto's / afbeeldingen te voorzien. Natuurlijk kunt u deze voorraad ook naar de webshop publiceren.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer