Advanced Team Systems Center

Nieuwe MultiTrader functionaliteit 13-09-2013

De afgelopen tijd is MultiTrader in functionele zin sterk uitgebreid. Er zijn onder andere een voertuig- en werkplaats- en specifieke voorraden module.

Voertuig module
Met deze module is het mogelijk om diverse administraties te voeren met betrekking tot voertuigen en hun onderdelen. Zo kunnen bijvoorbeeld auto demontage bedrijven en autohandelaren gericht voertuigen inkopen, verkopen of slopen. De voertuigen en hun onderdelen kunnen heel eenvoudig gepubliceerd worden op meerdere verkoop websites.

Werkplaats module
Hiermee wordt het eenvoudiger voor bedrijven om hun aan een "werk" (bijvoorbeeld een voertuig) gerelateerde orders te managen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de historie van een voertuig of machine te volgen.

Specifieke voorraden module
Met deze module kunnen individuele artikelen gevolgd worden. Dit is bijvoorbeeld handig om serienummers of andere unieke eigenschappen bij te houden. Hierdoor is het ook mogelijk om de specifieke artikelen van een of meerdere foto's / afbeeldingen te voorzien. Natuurlijk kunt u deze voorraad ook naar de webshop publiceren.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Vacature systeembeheerder / system engineer 01-06-2017

Vacature systeembeheerder / system engineer Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook...

Lees meer

App voor urenregistratie 10-01-2016

Het is nu ook mogelijk om via een App van MultiTrader de uren te boeken, zodat u ook onderweg uw tijd kunt registreren.

Lees meer

MultiTrader en webcam 04-01-2016

Recent is Google Chrome aangepast zodat camera toegang alleen mogelijk is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (SSL). Dit heeft consequenties voor het gebruik van de webcam in MultiTrader. Controleer of u MultiTrader gebruikt over een SSL verbinding door te kijken of...

Lees meer