Advanced Team Systems Center

Nieuwe website Villa Pardoes online 23-11-2009

Sinds 2 november is de nieuwe website van Villa Pardoes online. Het ontwerp is gemaakt door De Ridder Communicatie uit 's-Hertogenbosch wat vervolgens door ons vertaald is naar een werkbare website. Daarmee hebben we de eerste fase van het project afgerond. Het eindresultaat mag er wezen en momenteel wordt er hard gewerkt aan de webshop om deze zo spoedig mogelijk beschikbaar te stellen.

De website maakt gebruik van ons content management systeem Portal Center II, zodoende is de content van de website gemakkelijk te beheren. De website is ook voorzien van een "gastenboek", wat inhoudt dat gasten en bezoekers filmpjes achter kunnen laten als herinnering aan Villa Pardoes. Deze functionaliteit is geleverd door Brevidius Crossmedia Projecten uit Amsterdam.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer