Advanced Team Systems Center

Ook voor maatwerkontwikkeling kunt u bij ATSC terecht 09-10-2012

Onlangs heeft Ladder9 een maatwerkopdracht laten uitvoeren door ATSC. Ladder9 is een bedrijf dat gedrag concreet bespreekbaar en inzetbaar maakt aan de hand van een effictief meetinstrument.

Dit meetinstrument betreft het RDA® model. Het maatwerk dat ATSC heeft geleverd is een uitbreiding op een applicatie waarin dit model geimplementeerd is . De applicatie komt aan de hand van een aantal psychologische testen tot een profiel van een persoon. Vervolgens is het mogelijk om op zoek te gaan naar een functie die het beste daarbij past en/of aan te geven wat de verbeterpunten zijn voor de huidige functie.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer