Advanced Team Systems Center

Ook voor open source producten kunt u terecht bij ATSC 15-07-2011

Wij zijn in staat om diverse open source pakketten te ondersteunen en te hosten. Voorbeelden hiervan zijn Concrete5, Mahara, TYPO3, WordPress, Drupal en osCommerce.

De voor en de nadelen tussen een commercieel pakket en een open source pakket zullen altijd goed geanalyseerd moeten worden. Een goedkopere aanschaf hoeft niet per se te betekenen dat er een lagere TCO (Total Cost of ownership) is. Dit is het totaal bedrag aan kosten voor een applicatie. Hierzin zitten kosten als aanschaf, hosting, onderhoud, support en maatwerk.

Een concreet voorbeeld is de afweging tussen de CMS pakketten Portal Center en Concrete5. De toegevoegde waarde van Portal Center is dat het eenvoudig uitbreidbaar is met een webshop, voorraad en facturering,  boekhouding en CRM. Wanneer bijvoorbeeld een site gewenst is zonder verdere webshop of relatiemanagement kan er gekozen worden voor Concrete5. Beide pakketten kunnen worden gehost door ATSC.

Om te bepalen wat voor u de juiste keuze is bent u altijd welkom om met ons daarover van gedachten te wisselen.

                           

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer