Advanced Team Systems Center

Planning en kostenbeheersing 23-12-2015

In MultiTrader kunt u uw mensen en machines te plannen op werkorders.
Binnenkort (medio Q1-2016) kan in een werkorder naast de geplande periode ook het aantal geschatte uren worden ingevoerd. Daarbij is het mogelijk om zowel de eigen uren bij te houden als de uren van ingehuurd personeel.
Op deze manier is het mogelijk om bijvoorbeeld diverse secties als onderdeel van een schip apart in te voeren als werkorder met daarbij uren en materialen.
Op project niveau totaliseren vervolgens alle werkorders die zijn uitgevoerd voor het schip.
In managementoverzichten is eenvoudig terug te zien hoeveel het project tot nu toe heeft gekost, hoeveel het nog gaat kosten en wat het resterende budget is. Dit kan zowel in bedragen als in uren.

Daarnaast kan in het project bekeken worden welke zaken reeds zijn uitgevoerd maar nog niet zijn gefactureerd (onderhanden werk).

 

Uitbreiding boekhoudmodule
In de boekhoudmodule is het tevens binnenkort (medio Q1-2016) mogelijk om per grootboekrekening per jaar een budget op te geven. Hiermee wordt het u eenvoudig gemaakt om de kosten te beheersen door gebruikmaking van het budgetoverzicht.
In dit overzicht wordt in één oogopslag duidelijk wat de gemaakte kosten zijn, de te verwachten kosten (prognose) en de (te verwachten) budgetoverschrijding.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer