Advanced Team Systems Center

Planning en kostenbeheersing 23-12-2015

In MultiTrader kunt u uw mensen en machines te plannen op werkorders.
Binnenkort (medio Q1-2016) kan in een werkorder naast de geplande periode ook het aantal geschatte uren worden ingevoerd. Daarbij is het mogelijk om zowel de eigen uren bij te houden als de uren van ingehuurd personeel.
Op deze manier is het mogelijk om bijvoorbeeld diverse secties als onderdeel van een schip apart in te voeren als werkorder met daarbij uren en materialen.
Op project niveau totaliseren vervolgens alle werkorders die zijn uitgevoerd voor het schip.
In managementoverzichten is eenvoudig terug te zien hoeveel het project tot nu toe heeft gekost, hoeveel het nog gaat kosten en wat het resterende budget is. Dit kan zowel in bedragen als in uren.

Daarnaast kan in het project bekeken worden welke zaken reeds zijn uitgevoerd maar nog niet zijn gefactureerd (onderhanden werk).

 

Uitbreiding boekhoudmodule
In de boekhoudmodule is het tevens binnenkort (medio Q1-2016) mogelijk om per grootboekrekening per jaar een budget op te geven. Hiermee wordt het u eenvoudig gemaakt om de kosten te beheersen door gebruikmaking van het budgetoverzicht.
In dit overzicht wordt in één oogopslag duidelijk wat de gemaakte kosten zijn, de te verwachten kosten (prognose) en de (te verwachten) budgetoverschrijding.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Vacature systeembeheerder / system engineer 01-06-2017

Vacature systeembeheerder / system engineer Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook...

Lees meer

App voor urenregistratie 10-01-2016

Het is nu ook mogelijk om via een App van MultiTrader de uren te boeken, zodat u ook onderweg uw tijd kunt registreren.

Lees meer

MultiTrader en webcam 04-01-2016

Recent is Google Chrome aangepast zodat camera toegang alleen mogelijk is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (SSL). Dit heeft consequenties voor het gebruik van de webcam in MultiTrader. Controleer of u MultiTrader gebruikt over een SSL verbinding door te kijken of...

Lees meer