Advanced Team Systems Center

Private cloud voor Whoopaa 20-04-2012

Sinds begin dit jaar beschikt Whoopaa over een private cloud oplossing waar binnen op een eenvoudige wijze resources toegewezen kunnen worden aan bepaalde onderdelen van het platform. De private cloud is verdeeld over 2 datacenters en door middel van een loadbalancer worden de bezoekers gespreid over deze 2 locaties.

De gehele omgeving wordt door ATSC onderhouden en gemonitord waardoor we proactief bezig kunnen zijn met het voorkomen van eventuele problemen. De monitoring is ook inzichtelijk voor programmeurs van Whoopaa zodat zij eventuele code technische performance problemen zelf kunnen detecteren en oplossen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer