Advanced Team Systems Center

Reggefiber Operator kiest voor ATSC 05-03-2010

Reggefiber bouwt, beheert en exploiteert fiber to the home netwerken en heeft de ambitie om alle woningen in Nederland te voorzien van een aansluiting op zijn glasvezelnetwerk.

Dit bedrijf heeft ervoor gekozen om een gedeelte van de ontwikkeling van hun maatwerk uit te besteden aan ATSC. Dit maatwerk is gebaseerd op de Java frameworks Hibernate, Spring en Wicket. Voor dit bedrijf zijn inmiddels de volgende applicaties ontwikkeld:

  • Een Central Location Register. Deze applicatie voorziet in een up-to-date afhandeling van nieuwe postcodes en stelt daarbij de betrokken partijen op de hoogte middels events en notificaties.
  • Een Gateway applicatie. Dit is een applicatie die ervoor zorgt dat de webservices voor de bestaande systemen via 1 generieke webservice interface aangeroepen kunnen worden.
  • Een orderstraat voor de levering van analoge TV. Via deze applicatie is het voor partijen mogelijk om via webservices analoge TV te bestellen.

Bovendien heeft Operator ervoor gekozen om de verschillende billing engines te laten ontwikkelen in onze MultiTrader omgeving.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer