Advanced Team Systems Center

Reggefiber Operator kiest voor ATSC 05-03-2010

Reggefiber bouwt, beheert en exploiteert fiber to the home netwerken en heeft de ambitie om alle woningen in Nederland te voorzien van een aansluiting op zijn glasvezelnetwerk.

Dit bedrijf heeft ervoor gekozen om een gedeelte van de ontwikkeling van hun maatwerk uit te besteden aan ATSC. Dit maatwerk is gebaseerd op de Java frameworks Hibernate, Spring en Wicket. Voor dit bedrijf zijn inmiddels de volgende applicaties ontwikkeld:

  • Een Central Location Register. Deze applicatie voorziet in een up-to-date afhandeling van nieuwe postcodes en stelt daarbij de betrokken partijen op de hoogte middels events en notificaties.
  • Een Gateway applicatie. Dit is een applicatie die ervoor zorgt dat de webservices voor de bestaande systemen via 1 generieke webservice interface aangeroepen kunnen worden.
  • Een orderstraat voor de levering van analoge TV. Via deze applicatie is het voor partijen mogelijk om via webservices analoge TV te bestellen.

Bovendien heeft Operator ervoor gekozen om de verschillende billing engines te laten ontwikkelen in onze MultiTrader omgeving.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Vacature systeembeheerder / system engineer 01-06-2017

Vacature systeembeheerder / system engineer Als System Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het operationeel houden van de ICT omgevingen die wij voor onze opdrachtgevers in beheer hebben. De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op onze eigen locatie, in overleg zou dit ook...

Lees meer

App voor urenregistratie 10-01-2016

Het is nu ook mogelijk om via een App van MultiTrader de uren te boeken, zodat u ook onderweg uw tijd kunt registreren.

Lees meer

MultiTrader en webcam 04-01-2016

Recent is Google Chrome aangepast zodat camera toegang alleen mogelijk is indien gebruik wordt gemaakt van een beveiligde verbinding (SSL). Dit heeft consequenties voor het gebruik van de webcam in MultiTrader. Controleer of u MultiTrader gebruikt over een SSL verbinding door te kijken of...

Lees meer