Advanced Team Systems Center

Schooltijdbanen.nl online 17-10-2008

Onlangs is de vacatureportal van schooltijdbanen.nl online gegaan.

De 1e fase van de functionaliteit is inmiddels gereed. Werkzoekende kunnen zich inmiddels registreren. Binnen afzienbare tijd komt de volledige functionaliteit beschikbaar. Werkgevers kunnen dan vacatures plaatsen en kan er gezocht worden op vacatures. Vervolgens kunnen werkzoekende daar op solliciteren en wordt op dat moment de CV van de werkzoekende doorgestuurd aan de werkgever.

De werkzoekende heeft zelf in de hand of zijn CV nog beschikbaar is. De werkgevers kunnen gratis of betaalde vacatures plaatsen. Indien een werkgever voor een betaalde vacature kiest valt de vacature beter op in de zoekresultaten. Bovendien krijgt de werkgever de beschikking over statistieken over hoe vaak de vacature in een zoekresultaat heeft gestaan en hoevaak erop is doorgeklikt.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer