Advanced Team Systems Center

Twee factor authenticatie 24-04-2009

ATSC biedt tegenwoordig een dienst aan om een extra beveiliging toe te voegen aan uw (beveiligde) website. Dit heet een zogenaamde twee factor authenticatie (two pass authentication). Toegang verlenen tot een website verloopt dan in twee fasen:
1. Invoeren van loginnaam en password. Op het moment dat de loginnaam en password correct zijn ingevoerd wordt een SMS met daarin een code verstuurd naar de mobiele telefoon van de gebruiker.
2. Invoeren van de ontvangen SMS code.

Het systeem is vergelijkbaar met de Postbank / ING methode voor het doen van transacties. Daar moet eerst ingelogd worden voordat de rekeninginformatie bekeken kan worden. Vervolgens dient bij een overschrijving de TAN code die is verstuurd per SMS ingevoerd te worden.

Deze dienst is o.a. geïmplementeerd in de website van de BMW Dealervereniging.

Portal BMW Dealervereniging

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer