Advanced Team Systems Center

Uren/projecten administratie 06-01-2014

Sinds begin dit jaar is de uren/projecten module binnen MultiTrader beschikbaar. Dankzij deze module is het heel eenvoudig en efficiënt om uw urenregistratie bij te houden en uw projecten (opdrachten) te volgen.
De registratie van uren kan plaatsvinden d.m.v. een zogenaamd klokkerscherm (stopwatchscherm) waarbij u alleen het project hoeft op te geven en de tijd automatisch wordt berekend. U vergeet zo geen werkzaamheden meer te registreren. De berekende tijd kan automatisch worden afgerond en tevens naar wens worden aangepast (mits de gebruiker daartoe rechten heeft).
Daarnaast is het mogelijk om uren te registreren buiten dit klokkerscherm door rechtstreeks in de weekstaat regels aan te maken.
De uren kunnen, naast aan een project, ook aan een deelproject en/of referentie gekoppeld worden. Uiteraard zijn de te hanteren tarieven, per uursoort, per klant en/of project instelbaar.

Managementrapportages zijn op elk moment uit te draaien. Hierdoor heeft u te allen tijde direct inzicht in het onderhanden/afgerond werk en kunt u direct bijsturen.

Er is tevens een koppeling mogelijk met ons actiesysteem c.q. ticketsysteem. Hiermee is het mogelijk om direct de uren te boeken op een bepaalde actie of ticket door het nummer in te geven bij het referentieveld.
De relatie, het project / de opdracht, en de omschrijving worden automatisch overgenomen vanuit het ticketsysteem. Wanneer hier bij de urenregistratie gebruik van wordt gemaakt wordt meteen inzichtelijk hoeveel tijd is besteed aan een bepaalde actie of ticket (issue).

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer