Advanced Team Systems Center

Uren/projecten administratie 06-01-2014

Sinds begin dit jaar is de uren/projecten module binnen MultiTrader beschikbaar. Dankzij deze module is het heel eenvoudig en efficiënt om uw urenregistratie bij te houden en uw projecten (opdrachten) te volgen.
De registratie van uren kan plaatsvinden d.m.v. een zogenaamd klokkerscherm (stopwatchscherm) waarbij u alleen het project hoeft op te geven en de tijd automatisch wordt berekend. U vergeet zo geen werkzaamheden meer te registreren. De berekende tijd kan automatisch worden afgerond en tevens naar wens worden aangepast (mits de gebruiker daartoe rechten heeft).
Daarnaast is het mogelijk om uren te registreren buiten dit klokkerscherm door rechtstreeks in de weekstaat regels aan te maken.
De uren kunnen, naast aan een project, ook aan een deelproject en/of referentie gekoppeld worden. Uiteraard zijn de te hanteren tarieven, per uursoort, per klant en/of project instelbaar.

Managementrapportages zijn op elk moment uit te draaien. Hierdoor heeft u te allen tijde direct inzicht in het onderhanden/afgerond werk en kunt u direct bijsturen.

Er is tevens een koppeling mogelijk met ons actiesysteem c.q. ticketsysteem. Hiermee is het mogelijk om direct de uren te boeken op een bepaalde actie of ticket door het nummer in te geven bij het referentieveld.
De relatie, het project / de opdracht, en de omschrijving worden automatisch overgenomen vanuit het ticketsysteem. Wanneer hier bij de urenregistratie gebruik van wordt gemaakt wordt meteen inzichtelijk hoeveel tijd is besteed aan een bepaalde actie of ticket (issue).

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

MultiTrader inzetbaar als Garage Management Systeem (GMS) 14-03-2018

Het doet ons genoeg u mede te delen dat ook de garage ondernemer kan profiteren van de automotive functionaliteit van MultiTrader Belangrijke onderdelen van het Garage Management Systeem (GMS) zijn: APK module Het is mogelijk om vanuit MultiTrader een mailing te sturen naar de klant om te...

Lees meer

Bijgewerkte features MultiTrader 12-03-2018

Activiteitenstream (CRM Module) Inzichtelijk wordt wanneer bij welke klant op welk tijdstip door wie een telefoontje is aangenomen of gepleegd. Hierbij kan ingesteld worden van welke toestellen de uitgaand gesprekken weergegeven dienen te worden. Planbord (werkplaatsmodule / GMS) Met...

Lees meer

ATSC verwelkomt Crossyn Automotive B.V. 05-03-2018

Crossyn is een geavanceerd analytics platform die de burg maakt tussen de berijders en de automotive industrie. Service providers kunnen hierop aansluiten om met de gegevens van de berijder de behoefte precies in te vullen terwijl de berijder in controle blijft van zijn gegevens. Crossyn...

Lees meer