Advanced Team Systems Center

Verbeterde SPAM + virus filtering 19-09-2013

Vanwege sterke uitbreiding / vernieuwing aan ons e-mail SPAM + virus filtering cluster zijn wij vanaf heden nog beter in staat om SPAM + virussen te identificeren. Ook kunnen klanten nu hun eigen grijze gebied beheren, hierin worden namelijk de e-mails geplaatst waarvan we niet zeker weten of dat ze wel legitiem zijn. Witte- en zwartelijsten kan men zelf aanvullen / beheren en u kunt er zelfs voor kiezen om dagelijks of wekelijks een rapport te ontvangen waarin aantallen zuivere + SPAM / virus e-mail inzichtelijk gemaakt worden.

Resellers zullen automatisch een e-mail van ons ontvangen met instructies om de domeinnamen van hun eindklanten te kunnen beheren. Eindklanten kunnen uiteraard ook hun eigen domeinnaam beheren, daarvoor kunt u contact met ons opnemen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer