Advanced Team Systems Center

Website hetmoetklikken.nl geimplementeerd door ATSC 11-03-2005

Hetmoetklikken is een initiatief van Marcel en Alex Bontenbal, beiden directeur van La Promesse-Groep uit Oisterwijk, aangevuld met vele kennis(sen).

De kennis(sen) van www.hetmoetklikken.nl bestaat uit een groep specialisten die door hun kennis, ervaring en passie voor hun vakgebied, samen een optimaal rendement voor u uit het concept kunnen halen en integraal met elkaar kunnen samenwerken.

Dit betekent dat specialisten op het gebied van geluid, licht, video, vormgeving, catering, decoratie en entertainment zoeken naar de best mogelijke oplossingen binnen uw beschikbaar budget. Hierdoor ontstaat er een onafhankelijk creatief platform die bij elke opdracht de beste leverancier zoekt, altijd gedacht vanuit het totaalconcept. Letterlijk en figuurlijk werken zij dus met deelproducers die hun stuk van het evenement optimaal kunnen inkopen en produceren zonder gebonden te zijn aan vaste patronen.

En dat is, in een tijd waarin u als opdrachtgever uw geld maar 1 keer kunt uitgeven, een aantrekkelijke oplossing.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer