Advanced Team Systems Center

Bijgewerkte features MultiTrader 12-03-2018

Activiteitenstream (CRM Module)
Inzichtelijk wordt wanneer bij welke klant op welk tijdstip door wie een telefoontje is aangenomen of gepleegd. Hierbij kan ingesteld worden van welke toestellen de uitgaand gesprekken weergegeven dienen te worden.

Planbord (werkplaatsmodule / GMS)
Met behulp van het planbord is het op een overzichtelijke manier mogelijk om activiteiten, werkorders, bruggen, machines, mensen en andere resources in te plannen. Het is mogelijk om deze planning door te zetten naar de agenda van de betreffende medewerker of machine.
Het is tevens mogelijk om hierbij met 3 schermen te werken waarbij het middelste scherm de lijst van orders is die ingepland moet worden (de behoefte van de klant). Je zou in het linkerscherm de medewerkersplanning laten zien en aan de rechterkant de machines / bruggen. D.m.v. het slepen van de icoontjes van de medewerkers en aan de andere kant het slepen van de machines of bruggen kan een werkorder eenvoudig ingepland worden.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Nieuwe locatie 12-10-2020

Samen met partner Crossyn Automotive zijn we vanaf 12-10-2020 te vinden op onderstaande adres: Fraterstraat 22 5041 DL Tilburg Op deze locatie hebben we de beschikking over eigen parkeerplaatsen.

Lees meer

Vacature junior Java ontwikkelaar 11-12-2018

Bij ATSC werk je als Java developer aan gevarieerde IT projecten. Van het ontwikkelen in teamverband van een Big Data platform waar security hoog in het vaandel staat tot het verder uitbreiden van ons eigen ERP pakket MultiTrader. Afhankelijk van het niveau krijg je de vrijheid om mee te...

Lees meer

Vacature systeembeheerder / ICT Systemengineer 17-04-2018

Werk jij al een aantal jaren als systeembeheerder en zoek je een nieuwe uitdaging? Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een allround systeembeheerder met enige ervaring die zowel op kantoor als op locatie verantwoordelijk is voor een optimaal werkende ICT omgeving die wij voor onze...

Lees meer